Heereweg 231
2161 BG Lisse

Postbus 339
2160 AH Lisse

T 071 30 40 014

Kerkenbos 1015 F
6546 BB Nijmegen

Reisverzekering

071 30 40 014

info@vipadviesgroep.nl

KVK: 6678 4557
AFM: 1204 4519

Reisverzekering

Als u van plan bent eens lekker te gaan ontspannen op vakantie, zorgt u er dan voor dat het ook ontspannen blijft, zelfs als er tijdens uw vakantie wat gebeurt. Om dat voor u te waarborgen, kunnen wij u onze reisverzekering aanbevelen. Er zijn twee varianten en binnen die twee varianten zijn er weer verschillende flexibele mogelijkheden die u naar uw eigen wensen kunt afstemmen.

Allereerst is er de kortlopende reisverzekering waarmee u eenmalig een vakantie verzekert, vooral geschikt als u bijvoorbeeld 1x per jaar enkele weken op vakantie gaat.

Als tweede kunt u kiezen voor de doorlopende reisverzekering . Dan bent u in principe het hele jaar door verzekerd en hoeft u dus niet per keer af te sluiten. Deze is geschikt voor mensen die vaker en/of langdurig per jaar op vakantie gaan.

KORTLOPENDE REISVERZEKERING

Als u een- of tweemaal per jaar op vakantie gaat, sluit u het beste deze kortlopende reisverzekering. Afhankelijk van uw bestemming kiest u het juiste dekkingsgebied. Deze is er voor de Benelux, de rest van Europa en de rest van de wereld.

In de basisdekking zijn in ieder geval opgenomen: onvoorziene uitgaven m.b.t. bijv. medische kosten en aansprakelijkheid vakantieverblijf en dekking voor schade aan de bagage en een ongevallenverzekering. Verder kunt u aanvullend bijverzekeren: wintersport en gevaarlijke sporten, kiezen voor werelddekking, fietsverzekering, geldverzekering, hobby- en/of sportuitrusting, vervangend vervoer/verblijf, mechanische schadeverzekering (kosten van reparatie van een motervoertuig), vakantie casco verzekering (alleen gedurende de vakantie een extra cascoverzekering bovenop de WA-verzekering van een voertuig), autohulpverzekering en een annuleringsverzekering.

De kortlopende reisverzekering sluit u bij ons snel en handig. U krijgt direct de polis van ons mee!

DOORLOPENDE REISVERZEKERING

Indien u meer dan 24 dagen per jaar op vakantie gaat, danwel vaker dan eenmaal per jaar, dan kunt u het beste kiezen voor deze verzekering. Deze verzekering is in principe het hele jaar geldig en u betaalt dan ook gedurende het hele jaar verspreid de premie.

Een extra voordeel is dat bij schades en andere omstandigheden u de hulp kunt inschakelen van de alarmcentrale, welke de hulpverlening organiseert en uitvoert.

Afhankelijk van uw bestemming kiest u het juiste dekkingsgebied. Deze is er voor de Benelux, de rest van Europa en de rest van de wereld. In de basisdekking zijn in ieder geval opgenomen: onvoorziene uitgaven m.b.t. bijv. medische kosten en aansprakelijkheid vakantieverblijf en dekking voor schade aan de bagage en een ongevallenverzekering. Verder kunt u aanvullend bijverzekeren: wintersport en gevaarlijke sporten, kiezen voor werelddekking, fietsverzekering, geldverzekering, hobby- en/of sportuitrusting, vervangend vervoer/verblijf, mechanische schadeverzekering (kosten van reparatie van een motervoertuig), vakantie casco verzekering (alleen gedurende de vakantie een extra cascoverzekering bovenop de WA-verzekering van een voertuig), autohulpverzekering en een annuleringsverzekering.

De maximale verblijfsduur die gedekt wordt, is 2 maanden. Deze kan eventueel verlengd worden naar 6 maanden tegen een premietoeslag.

© VIP Adviesgroep 2023