Heereweg 231
2161 BG Lisse

Postbus 339
2160 AH Lisse

T 071 30 40 014

Kerkenbos 1015 F
6546 BB Nijmegen

Rechtsbijstandverzekering

071 30 40 014

info@vipadviesgroep.nl

KVK: 6678 4557
AFM: 1204 4519

Rechtsbijstandverzekering

Een leven zonder conflicten is bijna even onrealistisch als uw leven lang niet ademen. Vooral de laatste jaren neemt het aantal conflicten met een juridisch bijsmaakje steeds meer toe. U zult er dus rekening mee moeten houden dat steeds meer mensen meer op een recht gaan staan. Het kan betekenen dat iemand u daar op aanspreekt, maar ook u kan in een situatie komen, dat juridische bijstand zeer gewenst is. Burenruzie, een aanrijding, problemen met uw werkgever, de aankoop van dure consumptiegoederen zijn enkele voorbeelden waar wel eens het een en ander in mis kan gaan en waarbij juridische bijstand onvermijdelijk kan zijn. Het inhuren van een advocaat of andere expertise kost handenvol met geld.

Met de rechtsbijstandverzekering kunt u zonder hoog oplopende rekeningen toch de nodige juridische bijstand krijgen als u in een dergelijke situatie komt. U kunt ook kiezen voor verschillende dekkingen zoals verkeersrechtsbijstand, algemene, extra hoge bedragen voor advocaatkosten, werkgeversconflicten, fiscale conflicten, aan-/verkoop van een huis.

Wachten met het afsluiten van een dergelijke verzekering tot er echt iets gebeurt, heeft, net als bij alle verzekeringen, geen zin, want u weet nooit wanneer iets zou kunnen voorvallen. Daarnaast heeft u bij deze verzekering een inloopperiode van 3 maanden, waarbij in principe gedurende deze periode geen dekking wordt verleend. Wacht dus niet te lang met het afsluiten van deze verzekering. Er zijn al vele mensen die daar inmiddels spijt van hebben gehad!

© VIP Adviesgroep 2023